Si asnjë shtet tjetër!/ Gjermania prodhon tankun robot: Mahnitës!

Si asnjë shtet tjetër!/ Gjermania prodhon tankun robot: Mahnitës!

Firma gjermane e teknologjisë Rheinmetall njoftoi të premten se kishte zhvilluar një mjet të ri robotik tokësor bazuar
në platformën Wiesel. Siç vërehet nga prodhuesi gjerman, automjeti Wiesel është i pajisur me një komplet autonomie të teknologjisë së lartë.

Combat Warrior Wiesel e Rheinmetall drejtohet nga një pajisje autonome moderne e cila është e zbatueshme për një sërë sistemesh automjetesh me gjurmim dhe me rrota si kamionët taktikë Boxer, Lynx ose HX. VIDEO