Turqia prodhon dronin me laser: I pari në botë!

Turqia prodhon dronin me laser: I pari në botë!

Droni turk, EREN, eshte prodhim vendas dhe kombetar si dhe droni i pare me laser ne bote.

I emertuar nga ministri i brendshem, Suleyman Soyle, ky dron fluturoi ne distance prej 3 kliometrash. Ai edhe mund te neutralizoje cdo gje negative ne keto permasa.

Ende po vazhdojne punimet e testimit dhe zhvillimit, ndersa ne invetarin turk pritet te vendose pas gjithe ketij procesi.