Turqia ‘rikthen’ forcën perandorake: Ushtria turke me mjete të reja ushtarake!

Turqia ‘rikthen’ forcën perandorake: Ushtria turke me mjete të reja ushtarake!

Ushtria turke me standard te ri ushtarak. Duke arritur nje pike te re, Turqia ka arritur nje standart qe bota e ka zili ne industrine e mbrojtjes.

Me dergesat e mjeteve te reja qe do te perfshijne forcat ushtarake ne toke, ne ajer dhe det, do te forcohet edhe dora e ushtrise
dhe do te hapet dera e eksporteve me vlere milard dollareshe.