Amerika dërgon avionët ushtarak mbi qiellin ukrainas: Rusia në alarm!

Amerika dërgon avionët ushtarak mbi qiellin ukrainas: Rusia në alarm!

Një aeroplan i Forcave Ajrore të SHBA RC-135W Rivet Joint fluturoi nga Mbretëria e Bashkuar në hapësirën ajrore të Ukrainës,
sipas shërbimit global të gjurmimit të fluturimeve Flightradar24.

RC-135W Rivet Joint është një avion i inteligjencës, mbikëqyrjes dhe zbulimit të madhësisë së një avioni që është krijuar për të mbledhur telemetrinë dhe të dhëna të tjera të inteligjencës elektronike.