Analiza e fundit: Si mund të mobilizohet ushtria amerikane nëse Rusia pushton Ukrainën?!

Analiza e fundit: Si mund të mobilizohet ushtria amerikane nëse Rusia pushton Ukrainën?!

Parashutistët amerikanë që zbarkojnë në Baltik, kalorësia e ushtrisë dhe artileria që hyjnë nga Gjermania dhe
një brigadë e blinduar që grumbullon forcat e saj.

Këto janë disa nga lëvizjet që Komanda Evropiane e SHBA-së mund të bëjë për të mbështetur krahun lindor të NATO-s nëse Rusia pu5hton Ukrainën, thonë analistët. LAJMI I PLOTE