Fundoset baza ushtarake e SHBA-së në shtetin fqinjë: Vidhen 2 milionë dollarë naftë

Fundoset baza ushtarake e SHBA-së në shtetin fqinjë: Vidhen 2 milionë dollarë naftë

Autoritetet po hetojnë vj3dhjen e karburantit me vlerë 2 milionë dollarë nga qendra kryesore ushtarake e Ushtrisë Amerikane në Rumani,
ku zyrtarët vendas të zbatimit të ligjit thonë se nafta u 5hkatërrua gjatë një periudhe katërvjeçare.

“Ne jemi në mbështetje të plotë dhe në bashkëpunim të plotë me partnerët dhe zyrtarët tanë rumunë gjatë këtij hetimi dhe vlerësojmë përpjekjet e tyre,” tha Major Vonnie Wright, një zëdhënës i Komandës së Mbështetjes së Teatrit të 21-të.