Izraeli prezanton avionin më të ri spiun: Inteligjent, vëzhgues dhe zbulues

Izraeli prezanton avionin më të ri spiun: Inteligjent, vëzhgues dhe zbulues

Forcat Ajrore izraelite njoftuan se kanë marrë një avion të ri të inteligjencës, vëzhgimit dhe zbulimit, të quajtur Oron. Njoftimi detajonte se skuadrilja e 122-të (“Nachson”) mori avionin e saj të ri “Oron”,

i cili do t’i japë IAF-së aftësi të paprecedentë të inteligjencës, mbikëqyrjes dhe zbulimit. Avioni i avancuar u prezantua zyrtarisht në një ceremoni të udhëhequr nga komandanti i IAF, gjeneralmajor Amikam Norkin.