Vuçiç: Ushtria serbe e gatshme për çdokënd që ia mësyn Serbisë!

Vuçiç: Ushtria serbe e gatshme për çdokënd që ia mësyn Serbisë!

Presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiq, pas takimit me ministrin e Mbrojtjes, Nebojsha Stefanoviq, dhe me drejtuesit e
ushtrisë serbe në Nish ka thënë se situata e sigurisë në botë,

Por edhe në rajon është e ndërlikuar dhe se si rezultat i kësaj gjendje Serbia do të duhet të bëjë investime shtesë në ushtri. Vuçiq thotë se ushtria duhet të jetë e gatshme për çdokënd që ia mësyn Serbisë.