Biden drejtuar Putinit: “Ta kam bërë të qartë se çfarë do të ndodhë nëse e prek Ukrainën!”

Biden drejtuar Putinit: “Ta kam bërë të qartë se çfarë do të ndodhë nëse e prek Ukrainën!”

Presidenti i SHBA Joe Biden tha se ai i kishte thënë qartë presidentit rus Vladimir Putin se Rusia do të paguante një “çmim të t mer rshëm” dhe do të përballej me pas0ja 5hkatërruese ekonomike nëse pu5hton Ukrainën,

Dhe një mesazh i ngjashëm iu dërgua Moskës nga ministrat e jashtëm të G7 pas një takimi në Liverpool.

Biden u përsëriti gazetarëve se dërgimi i t rupave amerikane në Ukrainë në rast të një pu5htimi rus “nuk ka qenë kurrë në tryezë”, megjithëse SHBA dhe NATO do të duhet të forcojnë krahun lindor të NATO-s.