Kjo gjë mund t’i ndodhë Turqisë nga situata midis Rusisë dhe Ukrainës!

Kjo gjë mund t’i ndodhë Turqisë nga situata midis Rusisë dhe Ukrainës!

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan ka mundur të ruajë deri më tani marrëdhënie të mira me homologun e tij ukrainas dhe atë rus.

Por, siç njofton nga Stambolli korrespondenti i Zërit të Amerikës, Dorian Jones, tashmë analistët paralajmërojnë se tensionet në rritje mes Rusisë dhe Ukrainës mund t’i japin fund këtij ekuilibri delikat.

Ndërsa rriten tensionet mes Ukrainës dhe Rusisë, Turqia e gjen veten në mes. LAJMI I PLOTE