Ministri serb në panik: SHBA e BE do më marrin jetën!

Ministri serb në panik: SHBA e BE do më marrin jetën!

Ministri i Puneve te Mbrendshme serbe, Aleksander Vulin, ka reaguar ndaj komunitet nderkobmetar pas reagimeve te forta rreth deklarates per
mohimin e Recakut.

Ai ka thene se per shkak te qendrimeve te forta, dikush nga ato mund te insken9je ndonje aksident automobolistik per tia marre jeten. Bashkimi Europian dhe SHBA reaguan fuqishem pasi Vulin tha se historia e Recakut ishte një fabrikim i ndërkombëtarevë dhe shqiptarëve.