Organizatori i protestave anti-Vuçiç: “Jam i gjallë falë besës së shqiptarëve!”

Organizatori i protestave anti-Vuçiç: “Jam i gjallë falë besës së shqiptarëve!”

Organizatori i protestave te fundit ne Serbi, Savo Manojlovic rrefue historine e paraardhesve te tij te lindur dhe rritur ne Kosove. Ai ishte personi qe nxiti tubimet “Nisu-Ndrysho” me qellimin te bllokohej miratimi i dy ligjeve, ai per shpronesim dhe referendum.

I trembur nga keto protesta masive, presidenti serb vendosi qe ti hiqte keto te dy ligje nga rendi i dites. Manojlovic tha se është gjenerata e tretë e një familje të larguar nga Kosova. “Brezat e mëparshme të larguara vazhduan të ktheheshin…LAJMI I PLOTE