Sali Berisha paralajmëron Vuçiçin për “Ballkanin e Hapur”: Mos hajde në Tiranë, sheshet dhe rrugët do t’i kesh plot!

Sali Berisha paralajmëron Vuçiçin për “Ballkanin e Hapur”: Mos hajde në Tiranë, sheshet dhe rrugët do t’i kesh plot!

Ish-kryeministri Sali Berisha ka mbajtur fjalën në Kuvendin e PD, të thirrur nga ai. Berisha gjatë fjalës ka folur për Ballkanin e Hapur,

Teksa ka paralajmëruar Presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiç që mos të vijë në Shqipëri se do përballet me sheshe dhe rrugët plotë kundër tij.