Shefi i inteligjencës ushtarake të Ukrainës: Nuk mund të matemi me Rusinë!

Shefi i inteligjencës ushtarake të Ukrainës: Nuk mund të matemi me Rusinë!

Një prej krerëve më të larta ushtarakë ukrainas e pranoi se f0rcat e vendit të tij nuk janë të f0rta mjaftueshëm aq sa për t`i bërë ballë një pu5htimit të mundshëm rus.

Gati 100,000 t rupa ruse janë grumbulluar në pika të ndryshme përgjatë kufirit ukrainas dhe më shumë t rupa që lëvizin në këto zona. Udhëheqja ushtarake e Ukrainës thotë se u duhen më shumë burime për të mbrojtur vendin nga një pu5htim i fqinjit të madh. DEKLARATA E TIJ E PLOTE