Shtetet e fuqishme botërore bëhen bashkë: “Po të paralajmërojmë ore Putin!”

Shtetet e fuqishme botërore bëhen bashkë: “Po të paralajmërojmë ore Putin!”

Sekretarja e Jashtme britanike Liz Truss deklaroi se vendet e G7-s, të përbërë nga SHBA-ja, Kanadaja, Franca, Gjermania, Italia, Japonia dhe Britania, i dërguan një mesazh shumë të qartë presidentit rus Vladimir Putin për çështjen e Ukrainës, duke paralajmëruar se nëse ai suImon Ukrainën, do të ketë pas0ja të mëdha.

“Ne i dërguam një mesazh shumë të qartë të unifikuar nga ky takim i G7-s (presidentit rus) Vladimir Putinit. Në takim u tha se çdo ndë rhyrje e Rusisë në Ukrainë do të ketë pas0ja të mëdha me çmim serioz”, tha Truss lidhur me situaten mes Rusisë dhe Ukrainës.