Vuçiç në alarm: “Situata në rajon jo e sigurtë, do të bëjmë investime në ushtri!”

Vuçiç në alarm: “Situata në rajon jo e sigurtë, do të bëjmë investime në ushtri!”

Presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiq, pas takimit me ministrin e Mbrojtjes, Nebojsha Stefanoviq, dhe me drejtuesit e
ushtrisë serbe në Nish ka thënë se situata e sigurisë në botë,

Por edhe në rajon është e ndërlikuar dhe se si rezultat i kësaj gjendje Serbia do të duhet të bëjë investime shtesë në ushtri. Vuçiq thotë se ushtria duhet të jetë e gatshme për çdokënd që ia mësyn Serbisë.