Bota mban frymën: Zbulohet plani sekret i SHBA-së për të ndaluar Rusinë

Bota mban frymën: Zbulohet plani sekret i SHBA-së për të ndaluar Rusinë

Paralajmërimet tashmë janë shndërruar në lutfë fjalësh, e bota mban frymën teksa e pret me ankht
të shohë nëse pëprlasja verbale SHBA-Rusi do të kthehet në një k0nflikt ushtarak, duke tërhequr dhe globin me vete.

Dy vendet po i test0jnë njëra-tjetrës durimin dhe fokusin strategjik, e fr1ka e 5hpërthimit të një Lutfe të Tretë Botërore nuk ka qenë kurrë më afër se sot. LAJMI I PLOTE