Izraeli njofton Amerikën: Jemi gati për Iranin!

Izraeli njofton Amerikën: Jemi gati për Iranin!

Ushtria izraelite po përgatit një s uIm të mundshëm ndaj Iranit, njoftuan mediat e vendit, duke cituar burime të mbrojtjes
dhe diplomatike. Tel Avivi ka informuar tashmë Shtetet e Bashkuara për planet e tyre.

Ministri izraelit i Mbrojtjes, Benny Gantz, informoi Sekretarin Amerikan të Mbrojtjes, Lloyd Austin, për përgatitjet për një s uIm të mundshëm ushtarak ndaj Iranit gjatë vizitës së tij në Shtetet e Bashkuara, njoftuan mediat izraelite.