Ky është sistemi i Ukrainës që do t’i ‘ndalë’ rusët: “SYCH M30”

Ky është sistemi i Ukrainës që do t’i ‘ndalë’ rusët: “SYCH M30”

F0rcat e 0peracioneve Speciale të Ukrainës kanë marrë në dorëzim sisteme moderne kundër 5najperëve, sipas Militarnyi, transmeton ANALIZA.

Duke cituar një raport nga kompania Archer me bazë në Ukrainë, Militarnyi raportoi se
F0rcat e Operacioneve Speciale kanë marrë dy sisteme kundër-5najper SYCH M30 me imazhe termike të ftohur.

Këto sisteme janë të dizajnuara për zbulim dhe vëzhgim në të gjitha kushtet e motit ditën dhe natën (zbulim, gjurmim, koordinata të synuara).