Publikohet biseda, ndryshon situata/ Biden nervoz me presidentin ukrainas: “Kujdes me mua!”

Publikohet biseda, ndryshon situata/ Biden nervoz me presidentin ukrainas: “Kujdes me mua!”

Telefonata që presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenskiy, ka pasur javën e kaluar në Shtëpinë e Bardhë,
mund të përfundojë si njëra nga më të rëndësishmet e presidencës së tij.

Dhe kjo, sigurisht, nuk ka qenë hera e parë që presidenti amerikan, Joe Biden, ka zhvilluar një bisedë të a5hpër me homologun e tij ukrainas, në lidhje me Rusinë. Zelenskiy ka biseduar 90 minuta në telefon me Bidenin, më 9 dhjetor.

Qëllimi ishte të diskutohej biseda që Biden ka zhvilluar paraprakisht me njeriun, i cili ka grumbulluar
dhjetëra mijëra ushtarë afër kufirit me Ukrainën, presidentin rus, Putin. LAJMI I PLOTE