Ushtarët amerikan mësojnë si të bëjnë ‘drifta’ me tanke nëpër borë: VIDEO

Ushtarët amerikan mësojnë si të bëjnë ‘drifta’ me tanke nëpër borë: VIDEO

Marinsat e SHBA me Forcën Rrotulluese Detare të Evropës 21.1 (MRF-E), Forcat Detare në Evropë dhe Afrikë, morren pjesë në një kurs trajnimi për shoferët taktikë në Setermoen, Norvegji, 5 shkurt 2021.

Gjatë një kursi trajnimi taktik të shoferëve, marinsat mësojnë të lëvizin automjetet e tyre të b linduara ushtarake në dëborë. Ky trajnim, sipas njoftimit për shtyp të shërbimit, siguron që marinsat mund të përdorin në mënyrë të sigurt një automjet taktik në një mjedis arktik. VIDEO