Ushtria Britanike dhe Izraeli bashkojnë forcat: Po vjen tanku jonë!

Ushtria Britanike dhe Izraeli bashkojnë forcat: Po vjen tanku jonë!

Duke cituar një raport nga gjigandi i mbrojtjes izraelite Rafael, Armyrecognition.com, raportoi se Ushtria Britanike ka zgjedhur
Trophy Active Protection System (APS) për t anket më të rinj Challenger 3.

Sipas revistës së mbrojtjes së Belgjikës, përzgjedhja është rezultat i një studimi të kryer nga
Ministria e Mbrojtjes e Mbretërisë së Bashkuar si pjesë e një programi përmirësimi të udhëhequr nga kontraktori kryesor Rheinmetall BAE Systems Land (RBSL), i cili do të sjellë integrim të detajuar dhe prova të sistemit të kësaj. variant Trophy më i lehtë (Trophy MV), për t’iu përshtatur kërkesave të veçanta të këtij automjeti. LAJMI I PLOTE