“Alarmohet rajoni”/ Këto janë dronët ushtarak që Shqipëria do t’i blejë nga Turqia: Ja detajet!

“Alarmohet rajoni”/ Këto janë dronët ushtarak që Shqipëria do t’i blejë nga Turqia: Ja detajet!

Shqipëria ka vendosur të blejë dronet Bayraktar TB2 pa pilot, i cili është përdorur me efekte të mëdha në k0nflikte të ndryshme
të fundit, duke përfshirë në Siri, Libi dhe rajonin e Nagorno-Karabakut.

Sipas Airrecognition.com, Shqipëria mund të jetë vendi i radhës që do të blejë Mjetin Ajror pa pilot Bayraktar TB-2 pas
Polonisë, Ukrainës, Katarit dhe Azerbajxhanit.