“Do e bëjnë ligjin në tokë”, njihuni me “bishat” më të reja të Turqisë

“Do e bëjnë ligjin në tokë”, njihuni me “bishat” më të reja të Turqisë

Komanda e F0rcave Speciale Turke është vendosur të marrë versionin e ri të mjetit lutfarak PARS 6×6.
Sipas mediave lokale, Komanda e F0rcave Speciale do të marrë PARS 6×6 MKKA, e cila u zhvillua në përputhje me nevojat e shërbimit.

Një PARS 6×6 MKKA është zhvilluar nga FNSS, për F0rcat e Amratosura Turke, të cilat kanë përvojë të konsiderueshme në përvojën e IED dhe EOD. LAJMI I PLOTE