Kryeministri britanik: Jeni gati, kemi front me Rusinë!

Kryeministri britanik: Jeni gati, kemi front me Rusinë!

Johnson argumenton se “rajoni po përjeton kë rcënimin më të madh ndaj stabilitetit dhe sigurisë së tij në më shumë se 2 dekada.

Ne kemi përgjegjësinë të bëjmë gjithçka që mundemi, për të ruajtur arritjet që kemi pasur falë paqes dhe dialogut, dhe nuk mund të lejojmë asnjë rikthim tek dhu na dhe ndarjet e të shkuarës”, është shprehur ai. DEKLARATA E TIJ E PLOTE