Polonia blenë 24 drona ushtarak nga Turqia: Polakët bëhen gati kundër Rusisë?!

Polonia blenë 24 drona ushtarak nga Turqia: Polakët bëhen gati kundër Rusisë?!

“Ne kemi nënshkruar një kontratë për blerjen e katër kompleteve, domethënë 24 avionëve të amratosur me r ake ta antit ank,” tha ministri i Mbrojtjes i Polonisë Mariusz Blaszczak në transmetimin e Radios Polake 24, duke njoftuar blerjen e dronëve Bayraktar TB2.

Dronët Bayraktar TB2, të cilët hynë në inventarin e ushtrisë turke në vitin 2014, aktualisht përdoren nga Turqia, Ukraina, Katari dhe Azerbajxhani.