Shteti ‘fantazmë’ zbulon anijen e saj sekrete ushtarake: Publikohen pamjet

Shteti ‘fantazmë’ zbulon anijen e saj sekrete ushtarake: Publikohen pamjet

Marina e Republikës së Singaporit zbuloi zyrtarisht anijen e saj të re dhe të fshehtë detare të quajtur Combatant Craft Large (CCL). Zhvillimi i saj është mbajtur sekret deri më tani.

Sipas Marinës së Republikës së Singaporit, CCL i ri është një anije 26m e gjatë e projektuar për të qenë shumë e manovrueshme dhe për të arritur shpejtësi të larta, gjë që lejon anijen të 0perojë në mjedise të mbingarkuara dhe të arrijë shpejt vendndodhjen e synuar.