Zbulohet skandali/ “Shërbimet sekrete serbe nën dorën e Rusisë”, në Serbi është duke ndodhur më e keqja

Zbulohet skandali/ “Shërbimet sekrete serbe nën dorën e Rusisë”, në Serbi është duke ndodhur më e keqja

Aktivisti për të drejtat e njeriut Milan Antonijeviq ka reaguar pas z bulimit të s kandalit të ministrit të Punëve të Brendshme të Serbisë,
Aleksandar Vulin ku ky i fundit i dorëzoi Moskës regjistrimet s ekrete të opozitarëve rusë, pas së cilës ata u a rrestuan.

Antonijeviq me anë të në shkrimi në Twitter, ka kërkuar dorëheqjen e tij. Ky s kandal i Vulin ka nxitur reagime të mëdha edhe nga aktivistë tjerë të drejtave të njeriut dhe opozitarë serb.