Analiza e fundit: Zbulohet plani i Rusisë dhe Kinës për të bllokuar forcën e SHBA-së

Analiza e fundit: Zbulohet plani i Rusisë dhe Kinës për të bllokuar forcën e SHBA-së

Taktika e fundit për të bll0kuar SHBA në arenën ndërkombëtare është k0nflikti në dy fr0nte.
Sipas eskpertit Lyle Goldstein, SHBA nuk është e përgatitur për një krizë me këto dy shtete (Ukraine dhe Tajvan) dhe do të jetë e detyruar të bëjë lëshime në të dyja krahët.

“Unë nuk mendoj se Shtetet e Bashkuara janë të p ërgatitura për të shkuar në lutfë në Ukrainë. Unë nuk mendoj se Shtetet e Bashkuara janë të p ërgatitura për të hyrë në lutfë për Tajvanin’, deklaroi ai. Por çfarë do të ndodhë! Zhvillimet janë ende në fazën e tyre parapërgatitore dhe palët e kanë drejtuar tashmë vëmendjen tek f0rca e tyre u shtarake./ANALIZA