“Ka rrethuar Ukrainën”, Putin tani po e kërkon mbështetjen e Kinës kundër Evropës

“Ka rrethuar Ukrainën”, Putin tani po e kërkon mbështetjen e Kinës kundër Evropës

Presidenti rus Vladimir Putin dhe ai kinez Xi Jinping, diskutuan tesnionet në Evropë dhe retorikat të SHBA-së dhe NATO-s.

Njoftimi për këtë bisedë vjen pasi Moska kreu stërvitje me më shumë se 1 mijë tanke e trupa në një rajon afër kufirit të Ukrainës
ndërsa Putin vazhdon të ndezë f rikën se Rusia do të pu5htojë fqinjin e saj brenda disa javësh. LAJMI I PLOTE