Publikohet video: Kështu “fluturoi në ajër” fabrika e municioneve në Serbi

Publikohet video: Kështu “fluturoi në ajër” fabrika e municioneve në Serbi

Dy persona kanë v d e k u r dhe 16 janë l ë n d u a r nga një sh p ë r t h i m i madh që ka ndodhur në fabrikën e amrëve në rajonin e Lestanes në afërsi të Beogradit.

Ngjarja ka ndodhur në kompaninë që prodhon r a k e t a dhe motorë të r a k e t a v e, shkruan n1, transmeton Gazeta Express. VIDEO