Putin bëhet pishman, kërkon të bisedojë me Amerikën dhe NATO-n

Putin bëhet pishman, kërkon të bisedojë me Amerikën dhe NATO-n

Presidenti rus, Vladimir Putin ka bërë sërish thirrje për bisedime të “menjëhershme” me Shtetet e Bashkuara dhe NATO-n
për garancitë e sigurisë teksa tesnionet po vazhdojnë të rriten lidhur me çështjen e Ukrainës.

Këtë kërkesë Putini e bëri gjatë bisedave telefonike që zhvilloi më 14 dhjetor me
homologët e tij nga Finlanda dhe Franca, tha Kremlini.