Irani publikon hartën me objektivat dhe paralajmëron Izraelin: “Vetëm një lëvizje e gabuar!”

Irani publikon hartën me objektivat dhe paralajmëron Izraelin: “Vetëm një lëvizje e gabuar!”

Irani ka ngritur koken ndaj amrikut të tij kryesor Izraelit duke publikuar materiale vizive dhe një hartë të shtetit hebre të
shenjuar me 0bjektiva të shumtë që Teherani mund të g0dasë në kundërpërgjigje të një a gresioni nga amriku i tij.

Në artikullin me titullin impresionues “Vetëm një lëvizje e gabuar!” në të përditshmen në gjuhën angleze ‘Tehran Times’ thuhej.
Bashkë me artikullin vinte ilustrimi me hartën e Izraelit të mbushur thuajse gjithkund me ‘kunja të kuqe’ që simbolizojnë 0bjektivat e mundshme r a k etore të Iranit.