Izraeli stërvitet për të shkatêrruar sistemet e mbrojtjes ajrore të Rusisë

Izraeli stërvitet për të shkatêrruar sistemet e mbrojtjes ajrore të Rusisë

Kopje të hedhura në erë të sistemeve të lëvizshme të r aketave tokë-ajër 9K33 Osa, 2K12 Kub dhe një kamion tregtar i pajisur me një komplet
modifikimi vizual që i ngjan sistemit të mbrojtjes ajrore ruse Pantsir-S1, u vunë re në poligonin ushtarak në shkretëtirën Negev në Izraeli.

Publikuar nga llogaria jozyrtare ‘rambo54’, po shfaq kopje imituese të sistemeve të mbrojtjes ajrore të prodhuara nga Rusia,
të përdorura për stërvitje realiste të trupave izraelite në një mjedis shkretëtirë. VIDEO