Joe Bidenit i bëhet thirrja madhe: “Furnizoje Ukrainën dhe përballu me Putinin!”

Joe Bidenit i bëhet thirrja madhe: “Furnizoje Ukrainën dhe përballu me Putinin!”

Ligjvënësit amerikanë, që sapo janë kthyer nga një vizitë në Ukrainë paralajmërojnë se këcrënimet e Uashingtonit me
saknsione dhe manovra diplomatike nuk janë të mjaftueshme për të bindur presidentin rus Putin, të heqë dorë nga Ukraina.

Pas takimit qe ata paten ne Kiev, ata e përshkruan situatën si “shumë 5hqetësuese” dhe i kërkuan Shtëpisë së Bardhë të përshpejtojë dërgimin e amrëve për f0rcat ukrainase me shpresën për të shmangur ruset.