Putin nuk dorêzohet, porosi NATO-s: “Mos mê kêrcênoni, do t’u pêrgjigjem!”

Putin nuk dorêzohet, porosi NATO-s: “Mos mê kêrcênoni, do t’u pêrgjigjem!”

Putin e beri te qarte se nevojiten bisedime te menjhereshme me shtetet perendimore per
te ndaluar zgjerimin e NATO-s ne lindje.

Ne nje telefonate me presidentin francez, Putin theksoi rendesine e nisjes se menjhershme te negociatave nderkombetare per te
zhvilluar garanci te vendosura ligjerisht te cilat parandalojne cdo z gjerim te aleances ne lindje dhe vendosjen e amreve ne shtetet fqinje, kryesisht ne Ukraine. LAJMI I PLOTE