Rusia tregon muskujt, bëhet gati për Ukrainën: “Ushtria ruse hedh tanket me parashuta!”

Rusia tregon muskujt, bëhet gati për Ukrainën: “Ushtria ruse hedh tanket me parashuta!”

Vladimir Putin ka hedhur t anke me parashuta në një stërvitje që simulon pu5htimin e Ukrainës ndërsa Rusia këcrënon të ngrejë
mbi Evropë b0mbarduesit bërhtamorë duke shtuar f rikën për lutfën e tretë botërore.

Ndërsa tesnionet mes Moskës dhe Kievit janë në një pikë vlimi, Rusia ka treguar f0rcën e saj ushtarake duke hedhur një t ank nga një avion, vetëm me një parashutë. VIDEO