Zbulohet data/ Ja kur do nis ndërtimi i bazës ushtarake të NATO-s në Kuçovë

Zbulohet data/ Ja kur do nis ndërtimi i bazës ushtarake të NATO-s në Kuçovë

Në janar 2022 nis puna për ndërtimin e bazës së NATO-s në Kuçovë. Lajmin e dha ministri i Mbrojtjes së Shqipërisë, Niko Peleshi, i cili pas mbledhjes së fundit të qeverisë shqiptare deklaroi se..

“në mbledhjen e të Këshillit të Ministrave sapo miratuam edhe një vendim, i cili ishte propozim i Ministrisë së Mbrojtjes, dhe që
lidhet me projektin më madhor do të thosha në fushën e zhvillimit të infrastrukturës, të F0rcave tona të Amratosura.

Bëhet fjalë për bazën ajrore të Kuçovës, e cila me vendimin e sotëm kompleton kuadrin rregullator ligjor dhe i hap rrugën fillimit të punimeve”.LAJMI I PLOTE