Evropa paralajmëron fuqishëm Rusinë për Ukrainën: “Do ta paguani shtrenjtë!”

Evropa paralajmëron fuqishëm Rusinë për Ukrainën: “Do ta paguani shtrenjtë!”

Krerët e BE-së e paralajmëruan Rusinë se një aksion i saj kundër Ukrainës do të rezultonte me pas0ja
masive dhe k0sto të rëndë për vendin. Deklarata erdhi pas 5hqetësimëve për grumbullimin e trupave ruse afër kufirit ukrainas.

Mesazhi u përcoll në samitin e fundit të Këshillit Evropian për këtë vit në Bruksel, ku u përmendën edhe masa të mundshme kufizuese kundër Rusisë, por nuk u publikuan hollësi, thotë BBC.