Putin teston “raketên e pandalueshme”, 35 km afër kufirit me Ukrainën

Putin teston “raketên e pandalueshme”, 35 km afër kufirit me Ukrainën

Rusia ka t estuar sërish r a ketën e saj të re h ipersonike, Zirc0n nga fregate Admirali Gorshkov, në detin e bardhë, duke g0ditur një 5hënjestër në breg.

R aketa zirc0n, e pandalueshme, sic e quan Putin, pritet të dislokohet shpejt për përdorim dhe fillimisht do ti shkojë
flotës veriore ruse që kryen 0peracione në oqeanet Atlantik dhe Arktik. VIDEO