Ukraina në alarm të kuq: Pushtimi i Rusisë mund të ndikojë edhe në Ballkan

Ukraina në alarm të kuq: Pushtimi i Rusisë mund të ndikojë edhe në Ballkan

Një pu5htim i plotë i Ukrainës nga Rusia do të përhapte situaten edhe në Evropë dhe madje mund të
5hkaktonte Lutfën e Tretë Botërore, ka paralajmëruar qeveria ukrainase.

Sipas medieve të huaja, Yuliia Laputina, ministrja për çështjet e veteranëve, e cila më parë ka shërbyer si oficere e lartë në ekuivalentin e MI5 të Ukrainës, i tha Sky News se vendi i saj ishte gati të mbr0hej nëse Moska fillon një aksion të ri. LAJMI I PLOTE