Ushtria amerikane prodhon sistemin e fuqishëm: “Do t’i mësojmë lëvizjet e Kinës para kohe!”

Ushtria amerikane prodhon sistemin e fuqishëm: “Do t’i mësojmë lëvizjet e Kinës para kohe!”

Komandantët ushtarakë të Shteteve të Bashkuara në Paqësor kanë ndërtuar një program kompjuterik, që mund të parashikojë se
si do të reagojë qeveria kineze ndaj veprimeve të SHBA-së në rajon..

Si për shembull ndaj shitjeve ushtarake, aktivitetit ushtarak të mbështetur nga SHBA-ja dhe madje edhe vizitava nga anëtarët e kongresit në pikat e nxehta si Tajvani. Zëvendës Sekretarja e Mbrojtjes Kathleen Hicks u informua për instrumentin e ri
gjatë një vizite në Komandën e Shteteve të Bashkuara për Indo-Paqësorin në Hawaii të martën. LAJMI I PLOTE