Amerika prezanton “bishën” e qiellit: “Askush nuk mund ta ndalë!”

Amerika prezanton “bishën” e qiellit: “Askush nuk mund ta ndalë!”

Deri në vitin 2022, F-35 Joint Strike Fighter i Pentagonit pritet të 0perojë me një sistem kompjuterik të
avancuar në bord që synon të sigurojë funksionalitet optimal..

..të përmirësojë mirëmbajtjen dhe qëndrueshmërinë duke parashikuar pikat e dë5htimit, të monitorojë sistemet e avionëve dhe të ndihmojë në organizimin e të dhënave.

Për avionin F-35, ka shumë më tepër rëndësi sesa amrët e tij, karakteristikat e fshehta dhe aftësia lutfarake; Logjistika, mbështetja dhe faktorët e mirëmbajtjes të bazuar në kushte janë gjithashtu të një rëndësie kritike. LAJMI I PLOTE