Franca në krah të Putinit, mesazh Ukrainës: “Largoni dronët ushtarak të Turqisë!”

Franca në krah të Putinit, mesazh Ukrainës: “Largoni dronët ushtarak të Turqisë!”

Duke bërë një deklaratë pasi Ukraina përdori Bayraktar TB2 SİHA, të cilin e bleu nga Turqia, për herë të parë në
k0nfliktet në juglindje të vendit, Ministria e Jashtme franceze deklaroi se ishte e 5hqetësuar për përdorimin e SİHA.

Të 5htënat ndaj f0rcave separatiste pro-ruse duke përdorur SİHA të prodhuara nga Bayraktar në Ukrainë 5hqetësoi Francën pas Rusisë dhe Gjermanisë.