Irani tregon muskujt me stërvitje të mëdha ushtarake: Sinjal i qartë për Amerikën dhe Izraelin!

Irani tregon muskujt me stërvitje të mëdha ushtarake: Sinjal i qartë për Amerikën dhe Izraelin!

Ushtria e Iranit po zhvillon një s tërvitje u shtarake në shkallë të gjerë detare, tokësore dhe ajrore, e cila vjen menjëherë pasi Korpusi i Gardës Revolucionare Islamike dhe Marina Amerikane patën një k0nfrontim në Detin e Omanit për një cisternë nafte të kapur.

Stërvitja pritet të përfshijë ushtarë, anije, automjete të b linduara, avionë me pilot dhe pa pilot, si dhe sisteme r a ke tash dhe radarësh si në kapacitetet s uImuese ashtu edhe ato mbr0jtëse.