Ky është propozimi i Putinit për paqe në Ukrainë: “NATO të qëndrojë larg kufijve të Rusisë”!

Ky është propozimi i Putinit për paqe në Ukrainë: “NATO të qëndrojë larg kufijve të Rusisë”!

Rusia të premten paraqiti një varg garancish të sigurisë që i dëshiron nga Perëndimi, përfshirë premtimet për të hequr dorë
nga aktitivetetet ushtarake në Ukrainë dhe Evropë Lindore dhe moszgjerim të mëtejmë të NATO-s.

Zëvendësministri rus i Punëve të Jashtme, Sergei Ryabkov, u tha gazetarëve se Rusia dhe Perëndimi duhet të fillojnë nga një fletë e pastër për t’i rindërtuar marrëdhëniet.LAJMI I PLOTE