NATO jep deklaratën direkte për Ukrainën: Ky është mesazhi i frikshêm për Putinin!

NATO jep deklaratën direkte për Ukrainën: Ky është mesazhi i frikshêm për Putinin!

Aleanca më e fuqishme ushtarake në botë, NATO, ka dalë me një deklaratë për situatën në Ukrainë dhe përreth saj,
duke thënë se është shumë e 5hqetësuar nga grumbullimi u5htarak rus në kufirin e Ukrainës.

“Ne i bëjmë thirrje Rusisë që menjëherë të de-eskal0jë, të ndjekë kanale diplomatike dhe tu përmbahet zotimeve të saj ndërkombëtare për transparencën e aktiviteteve ushtarake”, thuhet në deklaratën e NATO-s. DEKLARATA E PLOTE