Profesori turk jep detaje tronditëse: “Erdogan i sëmurë rëndë, ai është i vdekur”

Profesori turk jep detaje tronditëse: “Erdogan i sëmurë rëndë, ai është i vdekur”

Spekulimet në lidhje me shëndetin e presidentit turk Erdogan kanë qenë të shumta gjatë muajve të fundit, duke aluduar se ai wuan nga një
s ëmundje e r ëndë.

Së fundmi në vazhdën spekulimeve, profesori i ekonomisë Ibrahim Oztürk është shprehur në kanalin televiziv Moonstar se kreu i shtetit ka arritur në atë pikë sa nuk mund ta lexojë dhe nuk mund të japë asnjë mendim, pasi idetë e tij janë të paqarta.

“Më lejoni të përmend diçka që më tha dikush i afërt i tij. Ai më tha: “Por mësues, Erdogan mezi jeton. Erdogan tani ka wdekur. Ai ngrihet në këmbë me morfinë dhe thjesht lexon letrën që ka përballë për të lexuar. Në çdo rast, ai nuk mund ta lexojë, nuk duhet të hapë gojën sepse thotë marrëzi”- tha ndër të tjera Ozturk.