“Ushtria shqiptare e gatshme t’i bashkohet Amerikës dhe NATO-s kundër Rusisë”

“Ushtria shqiptare e gatshme t’i bashkohet Amerikës dhe NATO-s kundër Rusisë”

I ftuar në Report TV, Koloneli Ardian Lulaj tha se në rast se Rusia pu5hton Ukrainën, Shqipëria do të jetë gati t’i bashkohet ShBA dhe Natos ndaj Rusisë.

Ai thekson se ushtria shqiptare është gati për të dhënë kontributin në NATO e kudo që aleanca e kërkon. Sipas tij, ne kemi dhe detyrime ndaj aleancës, por megjithatë këto janë dhe vendime politike.