Dodik në takim sekret me oficerët e lartë ushtarak: Çfarë po zihet?

Dodik në takim sekret me oficerët e lartë ushtarak: Çfarë po zihet?

Mediumi boshnjak istraga.ba ka zbuluar një takim sekret të Milorad Dodikut dhe oficerëve të lartë ushtarakë serbë
që shërbejnë në F0rcat e Amratosura të Bosnje e Hercegovinës.

Në këtë takim kanë marrë pjesë disa oficerë serbë dhe është zhvilluar larg syrit të publikut.
Mediumi boshnjak ka kontaktuar zëvendësministrin e ministrisë së Bosnjes Mirko Okoliq për ta pyetur rreth takimit sekret që ka pasur me tre oficerë të lartë serbë dhe Milorad Dodikun të mërkurën.

Mediumi e ka pyetur se çfarë kanë biseduar me Dodikun, Okoliq ka thënë se kanë biseduar për çështje private.